Gratis leverans vid köp över 3000 kr

Jobba hos oss

Om företaget

BanderollGiganten är ett företag med lång erfarenhet inom grafisk design och produktion. Sedan vår start 2002 har vi vuxit och expanderat vår verksamhet till att omfatta både Sverige och Östeuropa. Vår huvudfilosofi är att erbjuda högkvalitativa tryckprodukter till konkurrenskraftiga priser.

josef Bilden visar ett glatt och sammanhallet team fran Bandero 80b9a566 61a8 4dad b3f0 0813f78b8c4b e1681886188767 Jobba hos oss Banderollgiganten

Vår arbetsmiljö och förmåner

På BanderollGiganten tror vi på att skapa en inspirerande och stödjande arbetsmiljö där våra anställda kan trivas och utvecklas. Vi erbjuder bland annat följande förmåner:

Flexibla arbetstider

VI förstår vi att våra anställda har olika behov och livssituationer. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider som hjälper dig att balansera arbetslivet med dina personliga åtaganden.

Utbildnings-möjligheter

För att säkerställa att våra anställda kontinuerligt utvecklas och förbättrar sina färdigheter erbjuder vi utbildningsmöjligheter och intern kompetensutveckling.

Hälsoprogram och friskvårdsbidrag

Vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande och erbjuder därför hälsoprogram och friskvårdsbidrag. Hälsoprogrammet kan inkludera aktiviteter som regelbundna hälsoundersökningar, ergonomisk rådgivning och stresshanteringskurser.

Lediga tjänster

Här hittar du en lista över våra aktuella lediga tjänster. Klicka på respektive tjänst för att läsa mer om ansvarsområden och kvalifikationer:

  • Grafisk Designer
  • Produktionsassistent
  • Kundtjänstmedarbetare

Ansökningsprocess

Om du är intresserad av att söka någon av våra lediga tjänster kan du följa dessa steg:

  1. Skicka in din ansökan via e-post till [email protected], inklusive ditt CV och personliga brev.
  2. Vi kommer att granska din ansökan och kontakta dig om vi vill bjuda in dig till en intervju.
  3. Eventuellt kan du komma att genomgå ett arbetsprov eller test för att bedöma din kompetens inom det aktuella området.
  4. Om du blir erbjuden en tjänst kommer vi att diskutera anställningsvillkor och startdatum.
Gratis leverans

Gäller på alla köp över 3000kr

Personlig service

Vi erbjuder personlig kontakt med en av våra medarbetare

Hög kvalite

Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalite till lägsta priset

Enkel och säker betalning

E-faktura / MasterCard / Visa