Självhäftande folie, vinyl

Självhäftande folie, vinyl
cm
cm
Självhäftande folie, vinyl

Självhäftande folie, vinyl

Självhäftande vinyl (folie) är tillverkad av plast och häfter på de flesta material. Den kan enkelt klippas till dekaler och liknande. Passar bra till ytor där vanliga banderoller är svåra att fästa.

Tryckning på vinylfilm - en relativt ny men mycket bra metod för storformatsutskrifter. Tillämpningsområden är mycket varierande: utomhusreklam, POS material, ljuslådor, interiörtryck, dekoration av glasytor - skyltfönster och transportfönster och mycket mer

Självhäftande vinyl med hög tryckkvalitet (1440 dpi) ska du välja om du vill ha något extra, och där du har extra höga krav på detaljrikedom. Om du ska printa ut kartor eller detaljrika fotografier är denna vara ett alternativ för dig. Denna självhäftande plast trycks i upp till 1.50 meters bredd.

OBS: Vi levererar den självhäftande vinylen med cirka 1-2 centimeter extra yta på varje sida, som du själv skär bort vid monteringen. Anledningen till detta är att det annars finns risk för att kanterna skadas vid transporten och att limmet kan skadas i kanterna.
Material

  • Vit folie Används för att skapa reklam för ljuslådor, skyltar, ljusa interiörpaneler. Den kan även användas till skyltfönster och på jämna metallytor. Den är vit i botten

  • Transparent folie Används för inredning, dekorering av skyltfönster och butiker, samt för reklam på fordon. Den är genomskinlig i botten. Allt vitt tryck blir därför genomskinligt.

  • Perforerad folie Används i skyltfönster, på vanliga fönster, bussar m.m. och har en perforerad botten. Den fungerar som en persienn - det går att se ut men inte in.