Självhäftande vinyl (folie)

Självhäftande vinyl (folie)
cm
cm
Självhäftande vinyl (folie)

Självhäftande vinyl (folie)

Självhäftande vinyl (folie) är tillverkad av plast och häfter på de flesta material. Den kan även enkelt klippas till dekaler och liknande. Passar bra till ytor där vanliga banderoller är svåra att fästa. Många beställer självhäftande vinyl för att fästa på butiksfönster eller andra jämna material.

Man kan använda vinylen på olika sätt: som utomhusreklam på plåt eller OSB-skiva, i ljuslådor, som interiörtryck, för att dekorera glasytor och skyltfönster och mycket mer.

Många använder vinyltryck för att klistra på en befintlig banderoll där man vill uppdatera ett datum eller en tid. Då slipper man trycka om hela banderollen.

OBS: Vi levererar den självhäftande vinylen med cirka 1-2 centimeter extra yta på varje sida, som du själv skär bort vid monteringen. Anledningen till detta är att det annars finns risk för att kanterna skadas vid transporten och att det självhäftande limmet kan skadas i kanterna.
Material

  • Vit folie Används för att skapa reklam för ljuslådor, skyltar, ljusa interiörpaneler. Den kan även användas till skyltfönster och på jämna metallytor. Den är vit i botten

  • Transparent folie Används för inredning, dekorering av skyltfönster och butiker, samt för reklam på fordon. Den är genomskinlig i botten. Allt vitt tryck blir därför genomskinligt.

  • Perforerad folie Används i skyltfönster, på vanliga fönster, bussar m.m. och har en perforerad botten. Den fungerar som en persienn - det går att se ut men inte in.