Gratis leverans vid köp över 3000 kr

Hjälp och resurser

Här hittar du artiklar och information som kan vara till hjälp för din beställning

Leverans och frakt

Leveranstiden varierar beroende på valt fraktsätt och vilken vara du har beställt. Generellt tar det mellan 2 och 11 arbetsdagar från det att vi har ett godkänt tryckfärdigt original. Om du har ett kritiskt leveransdatum, skriv det i kommentarsfältet när du beställer så meddelar vi dig om det inte är möjligt att leverera inom utsatt tid.

Vi erbjuder följande fraktalternativ: DHL Servicepoint, DHL Hem/företagspaket, Posten Expressbrev EMS och DHL Express. Valet av fraktalternativ påverkar leveranstiden.

Fraktkostnaden varierar beroende på beställningens storlek, vikt och fraktalternativ. Du ser fraktkostnaden för din beställning i kassan innan du bekräftar din order.

Ja, när din beställning har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer och instruktioner om hur du spårar din leverans.

För närvarande levererar vi endast inom Sverige. Om du har ett särskilt önskemål om internationell leverans, vänligen kontakta oss så kan vi undersöka möjligheterna för din beställning.

 
 

Material och tryck

Vi erbjuder en mängd olika material för våra produkter, inklusive banderoller, affischer, självhäftande vinyl, flaggor och tygvepor. Specifik information om vilka material vi använder för varje produkt hittar du under respektive produktsida.

Våra tryck är tillverkade för att hålla länge och kan användas utomhus. Livslängden varierar beroende på material och förhållandena på platsen där de används, men generellt håller de i flera år.

Vi använder olika trycktekniker beroende på material och produkt. Exempel på trycktekniker vi använder är digitaltryck, sublimeringstryck och screentryck.

Vi rekommenderar en upplösning på minst 150 dpi för bildfiler som ska tryckas. För större tryck kan en lägre upplösning vara tillräcklig, men för bästa resultat rekommenderar vi att följa våra tekniska krav som finns på hemsidan.

Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan genom att använda miljövänliga material och tryckprocesser. Vi arbetar också kontinuerligt med att förbättra våra produktionsprocesser för att minska avfallet och spara resurser.

Beställning och betalning

Du kan betala för din beställning med kreditkort, direktbetalning, Swish eller faktura (för företag och organisationer). Du väljer betalsätt när du checkar ut.

Ja, du kan beställa ett tryckprov i A4-format. Välj ”varuprov” när du beställer och bifoga din fil så skickar vi ett prov till dig.

Ja, vi kan erbjuda offert för större beställningar och eventuellt ge ett bättre pris. Kontakta oss med dina önskemål så återkommer vi med en offert.

För beställningar som inte passar in i vårt onlinebeställningssystem, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig med din specialbeställning.

Om du behöver avbryta eller ändra din beställning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Om din beställning ännu inte har gått i produktion kan vi göra ändringar eller avbryta den. Om produktionen redan har påbörjats kan det vara svårare att göra ändringar och eventuella avbokningar kan medföra en kostnad.

Design och originalfiler

Vi accepterar de flesta filformat, men föredrar TIF eller PDF-format i verklig storlek och i CMYK-läge. Om din design är vektorgrafik kan du spara den i en skalad storlek, till exempel 1:10.

För bästa tryckresultat rekommenderar vi en upplösning på minst 100-150 dpi (dots per inch) i verklig storlek. Om du använder en skalad design, som 1:10, bör upplösningen vara 10 gånger högre.

Ja, vi erbjuder designhjälp och arbetar tillsammans med dig tills du är nöjd med resultatet. Standardkostnaden för designhjälp är 300 SEK. Om det är en mer komplicerad design kan vi ge en offert innan vi påbörjar arbetet.

Vi granskar alla inkomna originalfiler och om vi upptäcker några problem med proportioner eller kvalitet kommer vi att informera dig via e-post. Du kan antingen skicka oss en ny fil eller låta oss korrigera problemet mot en kostnad som anges i e-postmeddelandet.

Vi trycker i CMYK (cyan, magenta, gul och svart), vilket ger ett brett utbud av färger. Om du har specifika färgkrav kan du ange färgkoderna när du beställer eller kontakta oss för mer information och hjälp.

Kontakta oss

Telefon

08 – 40 30 91 65

Öppettider

8:00 - 17:00

Läs mer

Resurser som kan vara till hjälp

Förbereda filer för tryck

Lär dig hur du förbereder och optimerar dina filer för bästa möjliga tryckresultat.

Om oss

Hitta svar på de vanligaste frågorna och funderingarna om våra tjänster och produkter.

Produktionen

Få en inblick i hur vi tar din design från fil till färdig produkt genom vår produktionsprocess
Gratis leverans

Gäller på alla köp över 3000kr

Personlig service

Vi erbjuder personlig kontakt med en av våra medarbetare

Hög kvalite

Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalite till lägsta priset

Enkel och säker betalning

E-faktura / MasterCard / Visa